Όχι τίποτε άλλο αλλά θα τον δεί καμια τουρίστρια με το παλαμάρι του Βαρκάρη φόρα παρτίδα και την χατζάρα και θα φωνάξει «Stratosssss…χταπόδι» 

Εντάξει. Την φωτογραφία μου την έστειλε ο Γιάννης Αναστασίου και η πλάκα είναι σε αυτά που γράφει ο συνάδελφος


«Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο FACEBOOK ο Στράτος Τζώρτζογλου. Εικονίζεται γυμvός με μία λωρίδα υφάσματος ή πετσέτας να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Δεν αποκλείεται να είναι και το μαγιό του που το κρατάει με το ένα του χέρι , ώστε να καλύπτει την απόκρυφη περιοχή. Εκτός κι εάν φοράει μαγιό στο χρώμα του δέρματος και προκαλεί αυτό που λέμε φωτογραφική »πλάνη».

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην Πάρο (θα μπορούσε να είναι φετινή ,αλλά δεν αποκλείεται να είναι και παλιότερη) και παραπέμπει σε «Ποσειδώνα εν αδαμιαία περιβολή». Ο ίδιος ο Τζώρτζογλου έχει βάλει ως τίτλο στη φωτογραφία του
«WARRIOR –confronting the stream-λουόμενος εν Πάρω». Σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει: «Μαχητής-Δαμάζοντας τα Κύματα».
Προφανώς πρόκειται για αυθόρμητη φωτογραφία ,με μπόλικη τρέλα και διάθεση χιούμορ. Πάντως ο Τζώρτζογλου ξέρει να υπηρετεί το γυμvό είτε με καλλιτεχνικό , είτε με χιουμοριστικό τρόπο».
Α…ρε Γιάννη είσαι ευγενής…τι να κάνουμε…Αλλά το βρακάκι σε χρώμα δέρματος με έστειλε…

 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com