Το ενυδρείο Dubai Aquarium & Zoo, λειτουργεί στο Dubai Mall από το 2008 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο! Φιλοξενεί 34.800 θαλάσσια είδη και 400 καρχαρίες, ενώ γεμίζει με 10 εκατομμύρια γαλόνια νερού!!

Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε μεριά της Γης το επισκέπτονται καθημερινά και οι πιο τολμηροί εχουν τη δυνατότητα να κάνουν και κατάδυση σε αυτό!

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τι πανικός επικράτησε και ενώ το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο, το ενυδρείο ράγισε! Τα νερά άρχισαν να κυλούν ορμητικά πάνω στους πανικοβλημένους επισκέπτες που έτρεχαν να σωθούν!

Η πιθανότητα να σπάσει εντελώς το γυαλί του ενυδρείου απελευθερώνοντας εκατομμύρια γαλόνια νερού αλλά και 400 καρχαρίες, έκανε τους ανθρώπους να ουρλιάζουν και τους υπεύθυνους του κέντρου να μην ξέρουν τι να κάνουν!

Ο Mohammad Alabbar, πρόεδρος του Dubai Mall διαβεβαίωσε πως κανείς επισκέπτης δεν τραυματίστηκε, αλλά και ότι η βλάβη ήδη αποκαταστάθηκε και ευτυχώς η διαρροή δεν είχε αντίκτυπο στη ασφάλεια των υδρόβιων ζώων.

 

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ