Πηγάδι χωρίς τέλος δείχνει να είναι το σύστημα Υγείας της χώρας μας, με τις μίζες, τα φακελάκια και τις δωροδοκίες των γιατρών να προκαλούν πραγματικό ίλιγγο! Η νέα υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας, αφορά σε τεράστιες μίζες νοσκομειακών γιατρών οι οποίοι τα "έπαιρναν" από αμερικανική εταιρία ιατρικών μηχανημάτων, προκειμένου να εισηγούνται την αγορά εξοπλισμού από τη συγκεκριμένη φίρμα!

Οι Ελληνικές αρχές θα αποστείλουν άμεσα, σύμφωνα με τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για το θέμα της δωροδοκίας των γιατρών, κατά την δεκαετία1998 – 2008.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων Smith and Nephew, η οποία είχε κατηγορηθεί από την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς για δωροδοκία γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας και θα πληρώσει πρόστιμο πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια, ως μέρος της συμφωνίας που έκανε με τη SEC και το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης!

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, η εταιρεία παραδέχθηκε ότι από το 1998 έως και το 2008, ο διανομέας της στην Αθήνα πραγματοποίησε "παράτυπες πληρωμές" ύψους 7,1 εκατομμυρίων ευρώ, για τη δωροδοκία ιατρικού προσωπικού σε ελληνικά νοσοκομεία ώστε να προχωρούν σε παραγγελίες προϊόντων Smith and Nephew.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σημείωσε ότι έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία κατά παντός υπευθύνου (ύστερα από δημοσιεύματα του Ελεύθερου Τύπου).

Έχει σχηματιστεί επίσης δικογραφία κατά 6 προσώπων για δωροδοκία κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Επίσης δικογραφία κατά 4 άλλων προσώπων για δωροδοκία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ