Εξώδικο, δέχτηκε η γενική γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, επειδή το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο βρίσκεται σε συνεχή κίνηση με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση βενζίνης. Σύμφωνα με το metrogreece.gr, το έγγραφο διαμαρτυρίας, δεν στάλθηκε στο γραφείο του νομικού συμβούλου της κα Δρέττα επειδή έκανε πολλές βόλτες, αλλά επειδή το Υπουργείο χρωστάει στην εταιρία «Ελληνικοί Σταθμοί Αυτοκινήτων Ε.Π.Ε» το ποσό των 8.436,63 ευρώ λόγω κακοδιαχείρισης.

Για την ιστορία, να σας αναφέρουμε ότι σε κάθε δημόσιο όχημα υπηρεσιακών παραγόντων υπάρχει ένα μηνιαίο πλαφόν που μπορεί να καταναλωθεί. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, μπορεί να καταναλώνει κάθε μήνα, μόνο 125 λίτρα βενζίνης, αξίας 213 ευρώ περίπου( το ποσό κυμαίνεται ανάλογα με τα ανεβοκαταβάσματα της τιμής βενζίνης).
Φυσικά στην περίπτωση της γ.γ του Υπουργείου Εργασίας κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού υπάρχουν ανεξόφλητα ποσά για το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο, εδώ και τρία χρόνια. 

Το ευαγγελίζεσθε στην περιστολή των δαπανών και στην αναδιάρθωση του κράτους για μία νέα Ελλάδα, αφήνει στην προκειμένη, ακάλυπτο το Υπουργείο Εργασίας.

Το Έτος 2010, το πόσο του χρέους ανερχόταν στα 4.558,33 ευρώ. Για το 2011 στα 2.213,65 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Γ.Γ.Κ.Α και από τον προϋπολογισμό της υπηρεσίας του Σ.Ε.Π.Ε του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης για το 2011, το ποσό των 1.324,47.

Από τα παραπάνω ποσά, η Εταιρία προμήθειας βενζίνης έχει προβεί στην είσπραξή τιμολογίων αξίας 712,31 ευρώ και αυτό πάλι μέσω εξωδίκου με ημερομηνία 19-9-2011.
Ωστόσο η εταιρεία παραμένει ακάλυπτη στο υπόλοιπο ποσό, από την υποψήφια της Β΄ Αθηνών και Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας..Αθηνά Δρέττα. To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ