Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 19/03/2012
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες και νέα μικρή άνοδο της μέγιστης θερμοκρασίας περιμένουμε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 6 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Ανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Τα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες θα είναι αυξημένα, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές, απογευματινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες όπου θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ