Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 20/03/2012
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 ως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Αιγαίο, ενώ μετά το μεσημέρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ