Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 26/03/2012
Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι κυρίως σε ηπειρωτικές περιοχές της Βόρειας, της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 ως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 ως 23 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαρης βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 ως 21 βαθμούς. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ