Έκανε τον φίλο της να πιστεύει ότι τον "κερατώνει"!
Έχουν εκατομμύρια θαυμαστές, ακριβώς γιατί έκαναν καθημερινότητα την τρέλα τους, τις φάρσες εκατέρωθεν, τις οποίες μοιράζονται με εκατομμύρια χρηστών μέσω του youtube, στο οποίο έχουν φτιάξει δικό τους κανάλι!
Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2005, όταν ο Τζιν έβαλε με ύπουλο τρόπο την Τζες να φάει σκέτη κανέλα με αποτέλεσμα να καεί, να πάθει πανικό και να αντιδράσει σαν τρελή!

Στην συνέχεια ο φίλος της ανέβασε την φάρσα στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε αποκτήσει φανατικό κοινό.

Το γεγονός προκάλεσε εκνευρισμό στην Τζες, η οποία αποφάσισε να εκδικηθεί!!!

Δεν  ήθελε και πολύ. Μέσα σε ένα χρόνο είχαν ήδη φτιάξει δικό τους κανάλι στο youtube, το οποίο τώρα απαριθμεί εκατομμύριων θεατών, ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν τις φάρσες, αφού όπως λένε «με αυτόν τον τρόπο κρατάμε την σχέση μας ζωντανή. Δεν βαριόμαστε ποτέ».

Η πιο επιτυχημένη φάρσα πάντως ανήκει στην Τζες. Ήταν όταν τον έκανε να πιστεύει ότι τον «κερατώνει»! Για μέρες του έδειχνε «σημάδια», μέχρι που την έπιασε στο κρεβάτι με έναν… πλαστικό κούκλο!

Δείτε το βίντεο:To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ