Το γυμναστήριο φέρνει... οργασμό στις γυναίκες! Και όμως εκτός από το τέλειο σώμα, το γυμναστήριο προσφέρει και… οργασμό
(!) τουλάχιστον στις γυναίκες.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η ερευνήτρια Herbenick και η ομάδα της, που μελέτησαν το φαινόμενο.

Αναφορές για το ζήτημα υπήρχαν από το 1953, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, όμως κανείς δεν το είχε μελετήσει σε… βάθος.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 370 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 63 ετών, οι οποίες είχαν παραδεχτεί ότι είχαν έρθει σε οργασμό στο γυμναστήριο ή τέλος πάντων είχαν νιώσει κάποια σεξουαλική ικανοποίηση κατά την διάρκεια άσκησης.

Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι περίπου οι μισές γυναίκες του δείγματος είχαν έρθει σε οργασμό σε περισσότερες από 10 περιπτώσεις παρόλο που εκείνο το διάστημα μπορεί να μην είχαν σύντροφο ή κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον.
 

Όσο για τις ασκήσεις που βοηθούν στην «ικανοποίηση» είναι οι κοιλιακοί, η αναρρίχηση σε πόλους ή σχοινιά, το ποδήλατο και η άρση βαρών.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Sexual and Relationship Therapy, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται απαραίτητη η σεξουαλική δραστηριότητα για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα.
 
To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ