Όταν έχεις τέτοιο…πωπό, δεν χρειάζεσαι ούτε πολύ ύφασμα ούτε και εσώρουχο! Πόσο μάλλον όταν είσαι ανερχόμενη τραγουδίστρια που εμφανίζεσαι στη πίστα λίγα μόλις λεπτά κι αυτά με το ζόρι.Ε…χρειάζεται κάτι για να τραβήξεις τη προσοχή των «θεατών» που ανυπομονούν να δουν και να ακούσουν το πρώτο όνομα! Όταν όμως έχεις τέτοιο κορμί και γυρίζεις τη πλάτη στο κοινό σου προβάλλοντας τα καλοσχηματισμένα οπίσθια που διαγράφονται από το διαφανές κολάν, τότε σίγουρα κερδίζεις το ενδιαφέρον τους. Όσο για τους τυχερούς που βρισκόντουσαν στα πρώτα τραπέζια έβλεπαν πεντακάθαρα πως… η τραγουδίστρια δεν φορά εσώρουχο και χαιρόντουσαν που απλά έπιναν  το ποτό τους και δεν έτρωγαν  ταυτόχρονα! Γιατί σίγουρα θα έμεναν με το στόμα ανοιχτό κι αν αυτό γινόταν την ώρα που η μπουκιά είχε φύγει από το πιρούνι, τότε …κλάφτα Χαράλαμπέ! ( Που γιορτάζει και σήμερα).
Είναι μια από τις φωτογραφίες που ναι μεν χαρακτηρίζεται «αρχείου» αλλά έχει μεγάλη αξία. Η Ελένη Φουρεϊρα κάνει πόζες επί πίστας, παίζει με το μαλλί της, αναλώνεται σε βαθιά καθίσματα προκαλώντας ανατριχίλα στις γυναίκες και έναν κόμπο στον αντρικό πληθυσμό. Το κορίτσι ούσα νεαρά-όχι ότι τώρα γέρασε-και σε μια εποχή λιγότερο απαιτητική, βγαίνει στην πίστα με διάφανο κολάν. εννοείται πώς όταν έχεις το κορμί πατριώτη και βγαίνει με αυτό το ρούχο το εσώρουχο είναι περιττά. Όπως τα λόγια είναι περιττά την ώρα που οι άνθρωποι χωρίζουνε…Πάντως οφείλω να πω…πώς από κορμί πατριώτες έχει…Βαλκάνιο άτι…Καθαρόαιμο!































To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ