Είδηση Βόμβα: Το «Dancing With The Stars» πριν καν αρχίσει… τέλειωσε! 

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγα λεπτά η είδηση αναβολής του «Dancing With The Stars».
Από το πρωί επικρατεί ένα μικρό χάος όσον αφορά στο αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει τελικά το show χορού, αν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1 στα οικονομικά, ποιοι θα είναι τελικά οι διάσημοι που θα συμμετέχουν στο show και πολλά άλλα τέτοια σενάρια.
Τέλος σε όλα έδωσε το κανάλι του Αμαρουσίου με επίσημη ανακοίνωση η οποία αναφέρει πως η προβολή του show, μετατίθεται για την αρχή της επόμενης σεζόν, παρά το γεγονός ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες όπως ο Γιώργος Τσαλίκηςείχαν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες τους.
Το show, ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την 1η Απριλίου.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του καναλιού:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του "Dancing With The Stars 3" για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.
Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη ταδυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.
Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων... του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και της σειράς "Το αμάρτημα της μητρός μου".»

To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ