Ανήκει σε ομάδα ομοφυλόφιλων της Ισπανίας

Το Facebook διέγραψε μια σελίδα, η οποία παρουσίαζε δύο ομοφυλόφιλους άνδρες να φιλιούνται στο στόμα.

Η σελίδα, η οποία άνηκε σε μια ισπανική ομάδα ομοφυλόφιλων καλλιτεχνών, διαγράφηκε λόγω της «προσβλητικής εικόνας» και επειδή «παραβίασε τους κανονισμούς σχετικά με το σεξουαλικό περιεχόμενο της φωτογραφίας».

Η φωτογραφία, η οποία ανήκει στον διάσημο καλλιτέχνη Juan Hidalgo, είχε χρησιμοποιηθεί από την ομάδα «Visible Culture LGBT» της Μαδρίτης για ένα πρόγραμμα ονόματι «Οι ομοφυλόφιλοι καλλιτέχνες αναζητούν ένα σπίτι».

Ο διοργανωτής του προγράμματος, Pablo Peinado, ο οποίες επιθυμεί να δημιουργήσει ένα Μουσείο Ομοφυλόφιλου Πολιτισμού στην ισπανική πρωτεύουσα, δήλωσε: «Για το Facebook, ένα φιλί μεταξύ δύο ανδρών πρέπει να είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα».

Η δημοφιλής ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η διαγραφή της ομάδας πρέπει να οφείλεται σε τεχνικά ζητήματα και έχει αρχίσει σχετική έρευνα.

Ο κ. Peinado είχε ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook, η οποία αποτελεί δωρεά του πρωτοποριακού καλλιτέχνη Juan Hidalgo. Ο τελευταίος είχε χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία για το προσκλητήριο του γάμου του.

Η ομάδα «Visible Culture LGBT» της Μαδρίτης πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα παρουσιάζει περισσότερα από 1.000 έργα ομοφυλόφιλων καλλιτεχνών, τα οποία δωρίθηκαν από 400 καλλιτέχνες από 30 χώρες.To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ