Σύμφωνα με πληροφορίες το Reality θα εξελιχθεί σε κρουαζιερόπλοιο στα καταγάλανα νερά της Ελληνικής επικράτειας, από της αρχές Ιουλίου 2012 εως το τέλος Αυγούστου2012. Οι συμμετέχοντες θα είναι... 
10 άντρες και 10 γυναίκες ηλικίας 18 έως 40 ετών.

Βέβαια θα τους γίνουν εξετάσεις για σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα και θα υπογράψουν και σχετικό συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις τους δηλαδή να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις με όλους τους συμπαίχτες τους. Κάθε εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει έναν άντρα και μια γυναίκα για να αποχωρήσει. 

Οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν από 5000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμέτοχης στο παιχνίδι και οι 2 τελικοί νικητές που θα μείνουν μέχρι το τέλος θα κερδίσουν επιπλέον 100000 ευρώ ο καθένας και συμβόλαιο με γνώστη εταιρία (όχι ελληνική) παράγωγης αισθησιακών ταινιών και φυσικά απίστευτη δημοσιότητα!

Στης επόμενες ήμερες θα ξεκινήσουν από το διαδίκτυο να δέχονται αιτήσεις συμμέτοχης. Η προβολή του Reality θα γίνει από το διαδίκτυο με συνδρομητικές υπηρεσίες.  
To πιο δημοφιλές δωρεάν on-line παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο, πλέον και στα ελληνικά. Δώστε έξυπνες και σκληρές μάχες και κατακτήστε την κορυφή του Urban Rivals - Πάλεψε, Εξέλιξε,Σύλλεξε! Πατήστε εδώ
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www,oiprionatoi,blogspot.com
KANTE LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ