Ήθελε να μπουν στο ερωτικό παιχνίδι και οι αστυνομικοί


Αποφασισμένος να υποβάλει μήνυση στη «διψασμένη» για έρωτα 47χρονη, που τον κράτησε επί πέντε ώρες ως σεξουαλικό υποχείριο, εμφανίζεται ο 43χρονος DJ από το Μόναχο. 

Η μήνυση αφορά σεξουαλικό καταναγκασμό και στέρηση ελευθερίας, ενώ η αδίστακτη σεξομανής όχι μόνο δεν πτοήθηκε όταν κατέφθασε η αστυνομία, αλλά προσκάλεσε τους αστυνομικούς να συμμετάσχουν στο σεξουαλικό παιχνίδι.

Όπως ανέφερε ο 43χρονος dj Ντίτερ Σ στην εφημερίδα ΤΖ του Μονάχου, αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να τον γλιτώσει από τα νύχια της «λυσασμένης» γυναίκας, η οποία τον κλείδωσε στο διαμέρισμά της , έχοντας κρύψει το κλειδί και αφού τον είχε εξαναγκάσει σε επαναλαμβανόμενους γύρους ερωτικών συνευρέσεων, σε εξαντλητικό βαθμό.

«Ήταν μανιακή του σεξ και δεν υπήρχε τρόπος να βγω από το διαμέρισμα», αναφέρει ο DJ στην εφημερίδα σχετικά με το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα και πριν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, ο 43χρονος είχε κάνει έρωτα εκουσίως τρεις φορές με τη γυναίκα εκείνη που είχε γνωρίσει νωρίτερα σε μπυραρία στην περιοχή Λούντβιχσβορστράσε του Μονάχου.

«Έπινα μία μπύρα στο μπαρ μετά τη δουλειά μου και γνωρίστηκα με αυτήν τη γυναίκα—και ταιριάξαμε αμέσως. Ήταν πολύ ελκυστική», αφηγείται ο Ντίτερ Σ.

Όταν όμως αποφάσισε να φύγει, ανακάλυψε ότι η 47χρονη είχε κλειδώσει τις πόρτες και είχε κρύψει το κλειδί εγκλωβίζοντάς τον. Κάποια στιγμή σκέφθηκε να «δραπετεύσει» από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, το οποίο όμως ήταν ψηλά και τελικά περίμενε μέχρι εκείνη να αποκοιμηθεί. Τότ, ο Ντίτερ βγήκε στο μπαλκόνι και κάλεσε από το κινητό του την αστυνομία, η οποία κατέφθασε άμεσα.

Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα στις αρχές, αλλά δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως προσκάλεσε τους αστυνομικούς να συμμετάσχουν στο ερωτικό της «παιχνίδι».

Η 47χρονη οδηγήθηκε στο κρατητήριο και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com