Γαλέος στο φούρνο με σπανάκι και φρέσκια ντομάτα



Τι χρειαζόμαστε:

  • 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  • σπανάκι (όσο θέλουμε)
  • ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • λίγο ψιλοκομμένο άνιθο

Πως το κάνουμε:

  1. Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
  2. Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον άνιθο, στίβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180°C.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και λίγο βουτυράκι για έξτρα νοστιμιά!


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com