Γαλέος στο φούρνο με σπανάκι και φρέσκια ντομάτα
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com
Τι χρειαζόμαστε:
- 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- σπανάκι (όσο θέλουμε)
- ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι
- λίγο ψιλοκομμένο άνιθο
Πως το κάνουμε:
- Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
- Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τον άνιθο, στίβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180°C.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com
Λίγα μυστικά ακόμα