Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 30/04/2012
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα βόρεια ορεινά τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com