Το Πάσχα πλησιάζει και οι τηλεαστέρες βρήκαν την ευκαιρία να αποχωριστούν για λίγο το κλεινόν άστυ και να περάσουν τις γιορτινές μέρες παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 
Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που προτίμησαν τη ζεστασιά του σπιτιού τους. Για να δούμε… μερικούς από τους celebrito- προορισμούς!

Στην Πάρο θα κάνει Πάσχα ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως άλλωστε το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ενώ όπως ακούγεται, και ο Γιάννης Πάριος θα σουβλίσει στο κυκλαδίτικo νησί.

Κάπου εκεί, θα βρίσκονται και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι παράλληλα θα παρακολουθούν τις εργασίες του νέου σπιτιού του τραγουδιστή στην Παροικιά.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη; Προτίμησε κι εκείνη να περάσει τις πασχαλινές της διακοπές μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στην Άνδρο, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει ο αγαπημένος της προορισμός. Μαζί της φυσικά και ο Ματέο Παντζόπουλος, ενώ τα τρία της παιδιά θα περάσουν το Πάσχα με τον Γιάννη Λάτσιο.

Στο εξοχικό τους στη Χαλκίδα θα περάσουν ήρεμες, οικογενειακές στιγμές η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος με τα παιδιά τους, όπως δηλαδή κάνουν κάθε χρόνο, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρεθεί στην Αρχαία Ολυμπία, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μαζί με τους γονείς της, τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τον γιο τους θα περάσουν τις ημέρες αυτές, ενώ στη συμπρωτεύουσα θα βρεθεί και ο Σάκης με την Κάτια Ζυγούλη και τα δύο τους παιδιά, οι οποίοι θα περάσουν τις γιορτινές μέρες με τους γονείς της Κάτιας.

Όσο για το ποιοι προτίμησαν να μείνουν στην Αθήνα; Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Τόμας Πρωτόπαππας από τους «Βασιλιάδες» και ο Γιώργος Καραμέρος θα κάνουν Πάσχα στην όμορφη Αθήνα.

Από εμάς... Καλό Πάσχα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com