Κριτής ελληνικού talent show: «Εχω πάει με 200 – 300 γυναίκες»
Το ότι είναι άσσος στο κρεβάτι παραδέχθηκε κριτής ελληνικού talent show, που όχι μόνο παίνεψε το σπίτι του, αλλά παραδέχθηκε πως δεν του ξεφεύγουν ούτε… οι παντρεμένες!
«Μετρ» μας βγήκε -όπως τουλάχιστον υποστήριξε σε συνέντευξή του- ο Χάρης Χριστόπουλος, ο φωτογράφος – κριτής του «Next Top Model» και του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».
«Δεν μετράω τις σχέσεις που έχω κάνει, αλλά νιώθω πολύ χορτασμένος. Ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που να θέλω να κατακτήσω και να μην το καταφέρω. Μπορεί να μην είναι 1000, αλλά πρέπει να είναι σίγουρα 2-3 εκατοντάδες. Είμαι της ποιότητας!», είπε ο κριτής.
Μην νομίζεις ότι ο Χριστόπουλος παίρνει τα θηλυκά αμπάριζα… Όοοχι! Όπως τόνισε, ερωτεύεται εγκεφαλικά, ενώ ο μεγαλύτερος έρωτάς του έχει κρατήσει 24 χρόνια και απεχθάνεται την ζήλεια.
«Το γεγονός ότι κάποια είναι παντρεμένη δεν σημαίνει ότι σταματάς να έχεις ορμές για εκείνη», ανάφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο φωτογράφος – κριτής και αποκάλυψε πως η τελευταία φορά που την «έπεσε» σε παντρεμένη ήταν… την Τρίτη που μας πέρασε!
Ούτε η… διπλανή του στο «Ταλέντο», Ευγενία Μανωλίδου, φαίνεται ότι ξεφεύγει από το target group: 7 με 8 είναι ο βαθμός που της βάζει ο Χριστόπουλος, που είπε: «μπορεί να μην είναι bimbo ή να έχει το εκρηκτικό σώμα με τις καμπύλες, αλλά είναι πολύ κομψή και έχει μία ακαταμάχητη θηλυκότητα και μια γλυκιά αφέλεια που την κάνει πολύ ερωτική». Ναι, είναι και παντρεμένη…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com