Πριν μέρες, σας είχαμε γράψει  για τον νεαρό ηθοποιό που «πήγε» με μια από τις ιερόδουλες που έχουν AIDS, χωρίς προφύλαξη.
Ο 24χρονος, με το που είδε το πρόσωπο της σε τηλεόραση και sites, έπαθε σοκ, καθώς δεν μπορούσε να το πιστέψει.
Αμέσως, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, τηλεφώνησε στην αρμόδια υπηρεσία και έκλεισε ραντεβού για εξετάσεις.
Τα πρώτα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, κάτι που προς στιγμήν ανακούφισε τον νεαρό ηθοποιό. Ωστόσο, όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να κάνει επαναληπτικές εξετάσεις και άνα 2-3 μήνες να τις επαναλαμβάνει, τον έλουσε κρύος ιδρώτας, μιας και τον ενημέρωσαν πως ο ιός δεν εμφανίζεται αμέσως, αλλά μετά από μερικούς μήνες.
Ειδικά όταν ο γιατρός του είπε «δεν μπορώ να πω ότι δεν έχετε νοσήσει. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα», του κόπηκαν τα πόδια.
Πλέον, ο 24χρονος ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι του και στον εαυτό του. Για το θρίλερ και τις ώρες αγωνίας που ζει, έχει μιλήσει μόνο σε πολύ λίγα άτομα, ανάμεσα στα οποία η οικογένεια του και ο κολλητός του φίλος, ο οποίος φοβάται πολύ για την ψυχική του υγεία.
Μάλιστα ο φίλος του ηθοποιού φοβάται πως ίσως και να προσπαθήσει ν΄αυτοκτονήσει αυτοκτονήσει μην αντέχοντας την αναμονή, ενώ ντρέπεται για τα λόγια που ίσως πουν συνάδελφοι και φίλοι του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com