Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 08/05/2012
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τρίτη 8 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι βόρειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, αλλά μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com