Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας η Άννα Βίσση καλύπτοντας πίσω από τα μαύρα γυαλιά της την απόλυτη θλίψη της και τα δάκρυά της για τον χαμό του πατέρα της Νέστορα.

Η Ελληνίδα σταρ ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από τη μητέρα της Σοφία χθες το βράδυ και με την πρώτη πτήση σήμερα το πρωί έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα της προκειμένου να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να αποχαιρετήσει τον πατέρα της στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Σύμφωνα με πληροφορίες του showtime.cy, στο πατρικό σπίτι της Άννας Βίσση πρόκειται να φτάσουν συγγενείς και φίλοι για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια. Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον κύριο Νέστορα ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση: Έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή!
Η ίδια είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες εσπευσμένα στην Κύπρο για να είναι στο πλευρό του, όπου έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα του Σοφία, καθώς και οι άλλες δύο κόρες του, Λία και Νίκη.
Να σημειωθεί ότι ο πατέρας της Άννας Βίσση αντιμετώπιζε σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.
Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει αλλά και είχε δείξει τον πατέρα της στο reality «Όσο έχω φωνή» στον Alpha όταν έκανε ένα ταξίδι – αστραπή για να βρεθεί κοντά του.
Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com