Οδηγός φορτηγού προσπαθούσε να αποφύγει λαθρομετανάστες και το κακό δεν άργησε να συμβεί…
Δεν είναι μόνο η έλλειψη φωτεινών σηματοδοτών αλλά και οι λαθρομετανάστες που προκαλούν τροχαία στην διασταύρωση του θανάτου, Γλαύκου και Ακρωτηρίου!
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής αλλά και διερχομένων, λαθρομετανάστες στήνουν «καρτέρι» σε νταλίκες που χρησιμοποιούν την οδό Γλαύκου για να «κατέβουν» στο νέο λιμάνι, με σκοπό να κρυφτούν στο εσωτερικό τους και να «περάσουν» στη λιμενική ζώνη.
Ότι δηλαδή έκαναν στην οδό Διγενή Ακρίτα, το κάνουν πλέον στην παραγλαύκεια οδό. Οι οδηγοί νταλικών είναι «υποψιασμένοι» για το τι συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις επιταχύνουν, αδιαφορώντας για το ποιος προηγείται στην διασταύρωση.
Στην περίπτωσή μας, οδηγός μηχανής τραυματίστηκε όταν οδηγός νταλίκας επιχείρησε να στρίψει απότομα (έχοντας αναπτύξει ταχύτητα) προκειμένου να αποφύγει Αφγανούς… που τον ακολουθούσαν τρέχοντας για να ανοίξουν την πίσω πόρτα του οχήματος.
Ευτυχώς ο οδηγός του δικύκλου πρόλαβε να στρίψει λίγο το τιμόνι (φαίνεται στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης) κι έτσι η σύγκρουση με το φορτηγό δεν ήταν σφοδρή. Ο δικυκλιστής βρέθηκε στο έδαφος, ευτυχώς όμως δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Δείτε το βίντεο του dete.gr…


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com