Facebook: Θα πληρώνατε για τα posts σας;
Μια νέα λειτουργία δοκιμάζει τις τελευταίες μέρες το Facebook, με σκοπό να διαπιστώσει εάν οι χρήστες θα πλήρωναν για να «τονίσουν» συγκεκριμένα posts τους.
Σύμφωνα με μελέτες, μόλις το 12% των φίλων σας στο Facebook βλέπουν τα περισσότερα status updates που κάνετε, κι έτσι το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να ελέγχει εάν και πόσοι θα πλήρωναν για να κάνουν τα σχόλιά τους πιο εμφανή.
Να διευκρινίσουμε ότι αυτή η επιλογή, δεν αφορά εταιρίες και σελίδες, αλλά απλούς χρήστες. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται δοκιμαστικά σε ένα ποσοστό των χρηστών επί πληρωμή και δωρεάν σε ορισμένους άλλους ώστε να δουν εάν κάτι τέτοιο θα ενδιέφερε τους χρήστες.
Με την επιλογή «Highlight» όποιος χρήστης ενδιαφέρεται μπορεί να επιλέξει τη συγκεκριμένη δημοσίευση που θέλει να προβάλει και πληρώνοντας είτε μέσω πιστωτικής, είτε μέσω PayPal, φροντίζει ώστε να το δουν περισσότεροι φίλοι του.
Μέχρι στιγμής, τα περισσότερα σχόλια που ακούγονται δεν είναι θετικά, αφού τοFacebook είναι μια δωρεάν πλατφόρμα και η επιλογή του «Highlight» θα το μετέτρεπε σε ανταγωνισμό μεταξύ των πιο δημοφιλών χρηστών, δηλαδή όσων μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα για να προβληθούν.
facebook-highlight-status-updates1

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com