Οταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραφε το 4, ήξερε από πρώτο χέρι πως είναι να έχεις τόσα αδέρφια μιας και ο ίδιος έχει άλλους δυο αδερφούς και μια αδερφή! 

Στις 5 Ιουλίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε μαζί με τα αδέρφια του στην επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε η μικρότερη αδερφή τους Νάρα. Η Νάρα είναι 27 χρονών και ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Είναι απόφοιτη της σχολής Zer-Fam, μετά από 2 χρόνια και 5 μήνες σπουδών.

Η Νάρα μαζί με την επίσης σχεδιάστρια Βάγια Νικολακοπούλου παρουσίασαν στο club Sideradiko, την collection χειμώνας 2014 – 2015 καθώς και μαγιό 2014, που φέρουν την υπογραφή N.A.Y.A, από τα αρχικά των μικρών τους ονομάτων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που σκοπό είχε να παρουσιάσουν οι απόφοιτοι δημιουργίες τους, γυρίστηκε και το video clip των Master tempo, με quest το μοντέλο Κωνσταντίνα Κεϊσερλή.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Χριστόφορος είχε μιλήσει για τα αδέρφια του. Χαρακτηριστικά είχε πει: “Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 4 χρονών και ο Φίλιππος, ο αδερφός μου ήταν ενός… Ήμουν τυχερός γιατί οι γονείς μου ήταν δύο πολύ νέοι άνθρωποι, που ήταν πολύ άνετοι με όλα. Και γενικότερα είμαστε μια τεράστια οικογένεια. Είμαστε τέσσερα αδέρφια, πλέον βγαίνουμε με τον πατέρα μου και οι τέσσερις για φαγητό”.

Δεν μπορούσε επομένως να μην παρεβρεθεί στο επαγγελματικό βήμα της κούκλας και μονάκριβης αδερφής του. Βλέποντας τις δημιουργίες της επίδειξης, κάποιες από τις οποίες ανήκουν στην Νάρα, μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι πρόκειται για χαρισματική οικογένεια, σε διαφορετικούς τομείς.
Από την Τζοβάννα Τσιαλιαμάνη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης αδελφή

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.oiprionatoi.com